black and white bed linen

Sisteme de Management al Documentelor

Creșterea volumului de documente din companii și instituții, implicit creșterea volumului de muncă și timp necesar pentru administrarea documentelor ne-au inspirat să concepem Sistemul electronic de Management al Documentelor, bazat pe cele mai recente tehnologii Microsoft, care să înlăture dificultățile întâmpinate în ceea ce privește administrarea documentelor, fie ele doar în format electronic.

Caracteristicile sistemului electronic de management al documentelor

Sistemul nostru electronic de management al documentelor este conceput pentru a simplifica administrarea documentelor în companii și instituții. Folosind cele mai recente tehnologii Microsoft, eliminăm dificultățile întâmpinate în gestionarea documentelor, fie ele în format electronic sau fizic.

geometric shape digital wallpaper
geometric shape digital wallpaper
Eficiență și securitate

Managementul drepturilor asupra informațiilor este folosit pentru prevenirea copierii, modificării, listării, trimiterii prin fax, sau copierii și lipirii conținutului în cazul unui utilizator autorizat care încearcă folosirea conținutului într-un mod de utilizare neautorizat.

Accesibilitate și colaborare

Pentru utilizarea normală a căutării, utilizatorul final poate introduce un cuvânt cheie în căsuța de căutare, asemenea unei experiențe Google. Căutarea avansată permite utilizatorilor să găsească informația căutată cu mai multă acuratețe.

Accesibilitate

SharePoint este o aplicație web care permite utilizatorilor să acceseze documentele partajate indiferent unde se găsesc acestea și ce dispozitive mobile sunt utilizate. În prezent soluția suportă și este compatibilă cu navigatoare web cum ar fi: Internet Explorer, Google Chrome, Firefox și Safari. Sistemul electronic de management al documentelor este accesibil și de pe platformele mobile.

Sistem Electronic

woman signing on white printer paper beside woman about to touch the documents
woman signing on white printer paper beside woman about to touch the documents
Management Documente Electronice

Soluție modernă pentru administrarea eficientă a documentelor electronice din companii și instituții.

Caracteristici Cheie

person holding white printer paper
person holding white printer paper
person using MacBook Pro
person using MacBook Pro
Funcționalități Avansate

Acces rapid, securizat și eficient la toate documentele importante pentru afacerea dumneavoastră.

Beneficii Principale

Eficiență crescută, reducerea erorilor și economisirea timpului și resurselor.

Sistemul electronic de management al documentelor a revoluționat modul în care gestionăm informațiile. Simplu, eficient și ușor de utilizat.

Maria Popescu

assorted book on table
assorted book on table
turned on black and grey laptop computer
turned on black and grey laptop computer

★★★★★

Sistemul Electronic de Management al Documentelor

Creșterea volumului de documente din companii și instituții ne-au inspirat să concepem sistemul electronic de management al documentelor, bazat pe tehnologii Microsoft de ultimă generație. Acesta elimină dificultățile întâmpinate în administrarea documentelor, fie ele doar în format electronic.

a close up of a text description on a computer screen
a close up of a text description on a computer screen